Till Magaluf styrde vi var forsta resa

Just nu befinner jag mig i Magaluf tillsammans med mina tre basta tjejkompisar. Vi har det jatteskont och bra. Imorgon har vi varit har i en vecka och da ska vi aka hem. Jag vill inte aka hem. Vill stanna har for evigt! Vi har haft det helt underbart! Badat, solat, dansat till tidig morgon och bara njutit. Nu ska vi alldeles straxt ut och kaka och fira att det ar sista dagen har i Magaluf. Vi hors nar jag ar pa svenskmark igen!

Pirr i magen

Det är inte så lätt att somna när man har en otrolig resfeber. För imorgon åker jag och mina tre bästa kompisar äntligen till Magaluf! Som vi har väntat på detta och nu är det så himla nära, känns overkligt. Vi kommer ha så sjukt roligt. Det är jag helt säker på! För bara det faktum att jag åker med dem gör att det kommer bli lyckat! Åååååh! Nu ska jag sova så att jag orkar med den här roliga veckan som jag har framför mig :D

Min dag

Det har varit full fart idag. Upp kvart över sex för att åka iväg och jobba, jobb i sex timmar sedan hem fort för att göra sig i ordning för firande av mammas födelsedag och så har jag även hunnit med att fira mamma och pappas 20 åriga bröllopsdag. Stort grattis! Nu är det bums ner i sängen för jag är sådär underbart utmattad i hela kroppen.   


It's not what you look at, it's what you see

Varit sjuk och tillbringat mesta tiden hemma i sängen. Blev så otroligt glad när jag helt oväntat fick ett spontant besök av Elina. Bara att få se hennes ansikte utanför dörren gjorde att jag genast kände mig mycket bättre, så imorgon hoppas jag på att stå på fötterna igen. Detta besök fick mig att inse att jag verkligen är lyckligt lottad och omringad av människor som verkligen tycker om och bryr sig om mig!    


RSS 2.0