Degigit

 
 
 
Så kan det gå när man har en för liten bunke eller för mycket deg...

Fredagens chokladfest


Kvällens projekt

Bestod av att ta bort sängramen och montera på ben på madrassen istället. Resultatet vart väldigt bra, modernare och mysigare. Nöjd!
 
 
 

En härlig kväll för några veckor sedan med vänner, god mat, lokalfest och en massa dans

 
 
 

Mitt höstlov

I och för sig var lovet för ett tag sedan men här kommer en liten uppdatering från vad jag gjorde på lovet
Sov över hos Sara och myste och lekte så mycket som möjligt då vi va hundvakt
Jag och brorsan åkte på en roadtrip, ett stop på lager 157 blev det
Lite barnvaktande hann jag också med
Ett besök på kyrkogården blev det även vid halloween

Här va det tomt

Här va det verkligen tomt och ni kanske undrar om jag slutat skriva här, men absolut inte. Det är bara det att jag inte riktigt prioriterar bloggen för tillfället. Men det ska det bli ändring på. Alldeles straxt... Jag lovar! Kram på er.

Livet rullar på

Det händer så mycket saker i mitt liv just nu att jag inte riktigt har tid för bloggen. Jag har äntligen kommit igång med träningen på riktigt nu efter körtelfebern. Det känns väldigt bra. Jag älskar i vanliga fall att ha träningsvärk för då känner man att man har gjort någonting bra. MEN den här träningsvärken som jag har nu är djävulsk. Jag kan knappt röra mig och det gör ont så fort någon nuddar mig. Det känns som om varje muskel har fått tagit ut sig rejält, vilket i och för sig är underbart.
 
Skolan har också satt fart efter ett väldigt roligt och händelserikt lov. Känns som att vi har ganska mycket plugg just nu som jag verkligen måste ta tag i. Det är då väldigt skönt att vi bara har samtal imorgon i skolan och att jag är ledig restan av dagen så att jag kan plugga i fatt lite.
 
Jobbet har också satt igång på riktigt nu då jag har kommit in i arbetsuppgifterna mycket mer. Jag trivs väldigt bra och det känns nästan som om jag kan allting, förrutom den där jäkla lattemaskinen som jag aldrig får tid att lära mig, suck -.- 
Eftersom att jag jobbar nästan varje helg måste jag se till att plugga och göra allt som behövs göras på vardagarna, vilket ibland är väldigt svårt att hinna med. Jag måste därför bli bättre på att planera och ta tag i sakerna.
 
Jag har också ett rum som verkligen behövs städas, så nu är det dags att jag sätter fart med alla måsten!  

RSS 2.0