Smile, you are beautiful

Nu blir det till att packa om väskan för att bege sig till teatern. Känns lite som att jag bor där över helgerna, men det gillas! För så här kul kan man ha där



 

All this way


Update

Dålig uppdatering här. Men har som jag tidigare sagt väldigt mycket i skolan. På måndag morgon ska jag ha svenska redovisning och jag känner mig väldigt stressad över det. Jag kommer knappt hinna plugga något i helgen för att jag ska dansa på teatern. Och nu ska jag göra mig i ordning för middag hos Sara och Emma.

Kommer förmodligen en updatering ikväll, annars blir det nog ganska segt med det en tid framöver. Men håll ut!

Stunder som förgyller min tillvaro

Tror och vet att kvällen kommer bjuda på god mat, mys och skratt. För nu ska jag iväg för att fira min största kusin som fyller 11, grattis Calle!


Happiness is not a destination, it's a way of life

Hemkommen från en riktig skrattfest. Var som sagt och firade Amanda där det bjöds på en himla massa god mat och roligt folk. Var länge sen jag skrattade så mkt på en kväll, har nu träningsvärk i "munmusklerna". Med ett leende på läpparna ska jag nu försöka få lite sömn.

Tack för idag mina fina!

Att njuta av det lilla

Att på morgonen äta en god frukost tillsammans med familjen, höra fåglarna kvittra utanför fönstret och få såna där härliga vårkänslor.
 

När det inte blir som man har tänkt sig, utan det blir så mycket bättre

Igårkväll var tjejerna här. Vi snacka en massa, kolla på film och åt popcorn. Sånt där som egentligen inte har någon större betydelse, men när jag gör det med er betyder det så otroligt mycket. Så himla glad att jag har er!

Idag blir det att städa och fixa lite här hemma och sen ikväll ska jag fira fina Amanda som fyllt 18, roligt!

Just för tillfället känns allting så himla bra, spenderar dagarna med mina härliga vänner, umgås med min familj samtidigt som det händer mycket i skolan. Jag trivs bra när det händer mycket, det rullar på helt enkelt.  

Från helgens bravader


Längtan

Längtar till sommaren och allt vad det innebär!


There are so many people out there who will tell you that you can´t. What you´ve got to do is turn around and say “watch me.”


Dessa fredagar..

Sitter nu i klassrummet med mina vänner. Har håltimme. Har faktiskt varit duktig och pluggat engelska. Jag orkar snart inte hålla mina ögon öppna och det är jag inte ensam om, Elina här bredvid sover nästan? Men bara en halv timme kvar tills vi börjar etik o livsfrågorlektionen. Slutar tjugo i fem, inte okej på en fredag! Sen ska jag hem och ta det lugnt, behöver vila lite innan helgen sätter igång på riktigt. Ska spendera hela helgen på teatern, det gillas! Hoppas att ni får en bra helg!

They gonna judge me anyway, so whatever

Konstigt det där med människor som man har gått i samma klass med och haft bra kontkakt med i flera år och så byter man skola och då slutar man helt plötsligt  hälsa på varandra vid busshållsplatsen, som om man inte känt varandra. Varför bilr det så? Jag skulle bli jätteglad om de hälsade på mig. Det är väl inge konstigt med att hälsa? Istället blir det en konstig och tryckt situation där ingen av oss vet om man ska hälsa eller inte.

Jag brukar hälsa och här om dagen började jag prata med två gamla klasskompisar som jag inte snackat med på evigheter. Det var kul att höra vad de har haft för sig de senaste åren och helt plötsligt hade vi väldigt mycket att prata om! Jag tycker inte att man ska vara rädd för att hälsa eller snacka med människor som man glidigt ifrån utan istället vara framåt och social.

 


Me and my brother

Ville bara säga att jag tycker om min bror oerhört mycket. Utan honom vore jag ingenting!


Life happens when you're busy making other plans

Dålig uppdatering var det här... Får skylla på att jag har börjat skolan efter ett av de bättre loven då jag har umgåtts med vänner o familjen och haft det riktigt bra. Bloggen kommer förmodligen komma lite på sidan nu när skolan börjat. Ska sattsa på skolan och revyn. Vi får se hur mycket tid jag kommer ha till bloggen men ett inlägg lite då och då kan ni allt räkna med!

Ha det bäst!

Brudaaar

Jag och mina kompanjoner drar till Stockholm. Shopping och svansjön står på scehmat. Nice!
 

Behind the scene




Första dansföreställningen för min del på teatern ikväll. Kul!

Pilates

Har precis kört ett pass pilates. Kan verkligen rekommendera det! Avslappnande men ack så jobbigt.



.


You are the most beautiful thing I keep inside my heart

Du var vår förebild, vän och danslärare. Du kommer alltid leva vidare i vår dans och finnas kvar i våra hjärtan. Jag är dig evigt tacksam.

 
Vi har nu tagit vårt sista farväl. Ceremonin var så vacker! Vilka fina och roliga minnen som kom fram! Sov gott nu Charlie,vi kommer alltid minnas dig ♥


Start spreading the news, I'm leaving today
I want to be a part of it - New York, New York
These vagabond shoes, are are longing to stray
Right through the very heart of it - New York, New York

I wanna wake up in a city that doesn't sleep
And find I'm king of the hill - top of the heap

These little town blues, are melting away
I'll make a brand new start of it - in old New York
If i can make it there, I'll make it anywhere
It's up to you - New York, New York

New York, New York
I want to wake up in a city that never sleeps
And find I'm a number one, top of the list
King of the hill, a number one

These little town blues, are melting away
And I'm gonna make a brand new start of it - in old New York
And if i can make it there, I'm gonna make it anywhere

It's up to you - New York New York

New York


Tears are gonna fall

Har en klump i magen för dagens tillställning. Känns dock skönt att jag har mina tjejer bredvid mig ♥

A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself

Dagarna efter nyår har jag varit ganska lat och för det mesta slappat. Men nu är det ändring på det! Idag har jag varit med Lova, vi gick en promenad, fikade och snackade ute i kylan. Det var väldigt mysigt och behövligt, var nämligen ett bra tag sen vi sågs.

Den här bilden på mig och Lova är tagen för ett bra tag sen. Tycker att den är väldigt rolig


Lite senare i kväll ska jag åka en sväng till Maja, blir nog mys och en massa prat som vanligt. Ser framemot att träffa min underbara vän!



Dream your dream with open eyes and make them come true

Tänker tillbaka på det gångna året och inser att 2011 var ett ganska bra år. Ett år med både jobbiga och roliga händelser. 2011 har varit ett år fyllt med nya erfarenheter och upplevelser. 2011 bestod bland annat av en skid-weekend med mina kusiner med övernattning i deras husvagn, jag och min familj åkte för första gången till Thailand (hoppas och tror att det inte var den enda gången), jag började jobba på jordgubbsodlingen i närheten där jag bor. Pluggade massor och levde festivalliv på peace and love. Jag har träffat många nya kompisar och umgåtts med min familj i Kalmar. Jag fyllde 17 år och började övningsköra. Jag har äntligen fått mig en friggebod och varit barnvakt åt två underbara små tjejer och umgåtts med härliga människor. En av mina drömmar har också gått i upplevelse då jag blivit erbjuden att vara med i en större teaterföreställning där jag ska medverka som dansare. 2012 börjar lika hektiskt som 2011 avslutades.


Jag kommer detta nya år bl.a. medverka i Eskilstuna revyn, åka till Stockholm med mina danstjejer för att kolla på dansföreställningen svansjön, åka till Spanien med mina favorittjejer, fylla 18 år, börja det sista året på gymnasiet och förhoppningsvis ta körkort. 2012 kommer bli ett år där jag kommer ha möjlighet att göra roliga saker och utvecklas, det ser jag framemot!


Happy new year

Hade verkligen en bra nyårsafton igår. Det hela startade hemma hos mig tillsammans med mina tre vänner. Vi lagade god mat, hade julklappsutdelning och snackade. Sedan åkte vi vidare till Lea där det bjöds på musik och mycket roligt folk. Vi dansade och firade in det nya året tillsammans. När det var som roligast slutade det hela ganska hastigt med att alla var tvungna att gå därifrån då det var för mycket folk där. Då bestämde sig ett gäng för att ta en promenad ute i den kalla natten. När vi var rejält frusna fick vi tjejer skjuts hem till mig där vi värmde oss, kokade makaroner och sedan avslutade kvällen med massa prat och övernattning i boden. Tack för denna härliga kväll/natt!






RSS 2.0