I've got a job

Både igår och idag jobbade jag på konditori amarant i stan där jag kommer jobba lite framöver. Det var väldigt roligt då jag redan trivs med kollegor och arbetsuppgifter. Längtar redan till nästa helg då jag ska jobba igen!! Haha
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv då jag är trött i både kropp och knopp efter denna krävande helgen.

Autumn

Färgade läppar, fina men sköna byxor och koftor är saker som jag kommer sattsa på i höst

With the new day comes new strength and new thoughts

Idag ska jag ta tag i den här dagen och göra något bra av den. Känns verkligen som att det är nödvändigt att få ut något av den här dagen då jag de senaste dagarna bara legat i sängen och varit sjuk. Gör det ni med! Hitta på något som får er att må lite bättre i höstrusket. Måla naglarna, ta en fika med någon kompis, hälsa på mormor, rensa garderoben, gör en ansiktsmask eller ta en promenad. Hoppas att ni får en riktigt bra lördag!

Laugh often, dream big and reach for the stars

I natt drömde jag att jag och min fina vän Elin åkte på en mysig sol semester till någon av greklands alla öar. Att åka utomlands med vänner och familj är något som jag verkligen gillar och njuter av. En dröm jag har som jag hoppas kan bli verklig är att resa mycket. Jag hoppas att min resdröm slår in redan inom ett år då jag tagit studenten. Min plan är att jag ska resa  till olika ställen efter studenten, både själv och med kompisar, för att uppleva nya ställen och saker. Jag har redan varit på väldigt många utomlandssemestrar som jag uppskattat otroligt mycket och aldrig kommer glömma!
 
Grekland 2005
Paris 2006
Danmark 2007
Grekland 2008
 
 
 
Kreta 2009
London 2010
Riga 2010
Thailand 2011
Magaluf 2012
 Turkiet 2012
 
 

Bloggtorka

Jag har varit sjuk till och från nu ett bra tag. Har varit hemma från skolan i en vecka. Därför har jag inte känt någon inspiration eller ork till någonting. Idag orkade jag inte längre ligga i sängen och stirra på samma tråkiga vita vägg så jag tog mig till skolan. Nu är jag skapligt trött så det blir nog att kolla på tv tills jag somnar för natten. Jag hoppas innerligt på att jag blir bra snart!
 

Gla i hatten

Igår var jag på en mysig kräftskiva med släkten
 
 

Efterlängtad helg

Sitter nu i skolan på min sista lektion. Har huvudvärk och vill bara att tiden ska gå så att jag får åka hem. Då ska jag hämta upp brorsan från skolan och sen ska vi åka till sommarstugan på kräftskiva, vilket jag ser väldigt mycket framemot. Jag ska umgås med släkten och ha en lugn och mysig helg. Det behöver jag eftersom att det halsonta börjar komma tillbaks igen och tröttheten börjar smyga sig på. Körtelfeber är verkligen ingenting att leka med, det kan jag intyga!

Hoppas ni får en skön och härlig helg!

You rock my world


Livet e en fest

I fredags firade vi min vän Julias 18 årsdag med mat, snack, dans och utgång.
 
r


Festligheterna fortsatte på lördagen då jag och mina tjejer gick ut och skakade ruuuuumpaaaaa och sedan hade sleepover hos mig
 




 

RSS 2.0