Nu händer det!

Ville mest bara säga att jag och mina vänner har nu äntligen bokat resa till Magaluf i sommar. Direkt efter skolavslutningen åker vi. Våran första resa tsm, det ska bli så himla kul! Hur ska jag klara av att vänta ända tills dess?!

Det är ingen vanlig dag..!

För det är bästa Elins födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Hade gärna velat fira din födelsedag tsm med dig, men eftersom du är på semester i Gran Canaria och för övrigt bor i Norge så funkar det ju inte :( Hoppas du haft en toppen dag. Jag saknar dig!! <3





++


”Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”

Måste bara säga att min helg har varit bra, dock gick den liiiiiite för fort. Jag var som sagt hos Lisa med gänget, det var kul, som alltid. Tack ska ni ha! Resten av helgen har tråkigt nog bestått av plugg, tog dock en paus och hälsade på mormor och morfar. Idag har jag haft både bioligiprov och engelska uppsats skrivning och imorgon har jag psykologiprov, sedan kan jag andas ut, i alla fall för ett litet tag. Nu ska jag bara läsa igenom psykologin en sista gång och sedan sova så jag är utvilad tills imorgon. God natt!

Drömmer mig tillbaka

Jag och mina tjejer håller på och bokar en utomlandsresa i sommar, hoppas verkligen att det blir av! Jag ser framemot det och i väntan och längtan drömmer jag mig tillbaka till Thailand.



Don't stop the music

I onsdags när jag pluggade som allra flitigast med min historia uppsats så hände det som inte får hända. Jag hade skrivit över 1000 ord, jag klickade på spara-knappen flera gånger, men när jag sedan skulle skicka iväg den så var dokumäntet helt borta. Jag fick panik och pappa sökte igenom hela datorn, men den fanns ingenstans. Så det var bara att skriva om allting, men det kändes fruktansvärt tungt. Ska skriva det sista på den nu och sedan skicka in den. Vill bara ha den klar så att jag inte behöver tänka mer på den här jäkla uppsatsen. Jag gjorde det bästa av situationen, bröt ihop, tog mig samman och kom igen.   

Ikväll ska vi ett gäng hem till Lisa, vilket jag ser frameomt, även fast jag är trött. Hoppas kvällen bjuder på lite dans, men det tror jag, Maja och jag brukar ju fixa det ;)

.


Moving on

Onsagen börjar närma sig sitt slut, då är det snart helg! Vad jag längtar, har många roliga planer för helgen :) Den här skolveckan känns som en riktig lyx vecka. I måndags började jag 11.40 och hade bara två lektioner. Tisdagar är alltid en skön, kort dag och idag började jag 13.45 och slutade 15.40. Som om det inte var nog så börjar jag 11.40 imorgon. Men det behövs, har fysikprov och historiauppsats inlämning på fredag. Så nu ska jag ta o skriva lite på uppsatsen, hej!


The world is yours


Ny vecka, nya möjligheter

Helgen har varit jättebra och väl behövlig. I fredagas var jag bara hemma, åt god mat och kollade på idol. På lördagsmorgonen gick jag upp tidigt för att kolla när min brorsa spelade handbollsmatch, de vann så det var roligt att se. På eftermiddagen åkte jag hem till Elina för att efter ett tag åka vidare till Lisa. Där umgicks vi med några från klassen, spelade spel och sjöng sing star. Det var mycket skojsigt. I söndags var jag hos farmor o farfar, åt god mat och kollade på en massa gamla kort :) Söndagskvällen avslutades med ett danspass. Mycket bättre än så kan det ju inte bli! Tänk att jag har turen att få umgås med mina underbara vänner och familj.

Idag har jag bara haft två lektioner då första lektionen ställdes in. Nu ska jag skriva lite på min historiauppsats och sen ska jag åka och dansa :)

Friday, and I`m happy

Så skönt med fredag och helg. Fick sluta två timmar tidigare än vad jag brukar, hade kunnat få slutat ännu tidigare men allt blev så himla konstigt. Aja.. 

Nu ska jag i alla fall snart äta en massa gott och mysa med min familia framför tv.n. Imorgon väntar lite träning och på kvällen blir det förhoppningsvis mys med några från klassen, håller tummarna för det! Tycker det är lite jobbigt att det inte är något bestämt ännu, men men, vi får se.   


Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted


What would I be without you?

Idag är det fars-dag. Det har vi firat med presenter och jag överraskade pappsen med att baka cupcakes, mums! Grattis underbara pappa, du är bäst! Stor kram till dig.  




Älskar dig!

Vet ni !

Vet ni?! Idag är mitt knä nästan helt bra. Det var inte så allvarligt som jag trodde, förmodligen bara en sträckning i baksidan av knät. Så jäkla skönt, vilken lycka! :D


Just stop for a minute and smile


11.11.11



There's no need to rush

Imorse sov jag lite längre än vad jag brukar göra, sedan iväg till skolan för utv.samtal halv tio. Efter det tog mamma med mig ner på stan, köpte ett par fina skor. Sedan har jag spenderat resten av dagen tillsammans med matteboken. Tog en paus och åkte till Julia, där jag även träffade Emma. Vi kollade på gamla vidoer. Det blev Pelle svanslös och askungen, nostalgi! Efter att ha myst där for jag hem för att fortsätta mitt pluggande. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i soffan med mamma, härligt! 

-


Give peace a chance

"En dag i taget, det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden,
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart
att det blir värt att minnas."

It´s for that movie inside your head and memories we can´t forget



Det som inte fick hända har hänt

Igår på dansen gjorde jag illa mig i knät, det operarede :( hoppas verkligen att det inte är något allvarligt, för det orkar jag inte. Nu hoppar jag i alla fall på krykor. Blir det inte bättre tills imorgon, måste jag kolla vad det är som hänt.  


Tillsammans är vi bäst

Jag måste berätta vilka underbara vänner jag har. Igår kväll åkte jag som sagt hem till Lovisa. Man kan lugnt säga att Lovisa, Amanda o Fanny överraskade mig rejält. När jag kom dit så tog Lovisa på mig en ögonbindel, jag undrade vart de andra var. Hon sa att de skulle komma senare och så ledde hon in mig i köket och satte mig på en stol. När hon tog av mig ögonbindeln stod hon, Amanda och Fanny där och roppade: GRATTIS I EFTERSKOTT! 

De hade dukat fint och lagat värsta middagen. Jag öppnade paket, vi åt, snackade och skrattade en massa. Sedan fixade de fram fika som de fixat. De bjöd på en hjärtformad tårta och söta mini cupcakes.



Sååå jäkla gulligt. Jag blev verkligen förvånad. Jag hade en toppen kväll och natt med mina tjejer. Ni är hur bra som helst. Tack för allt!

If there is a will there is a way

En hektisk  men rolig dag bestående av lunch hos mormor och morfar, barnvakt på eftermiddagen och därefter två timmars dans. Nu ska jag göra mig i ordning för att träffa dessa brudar, det gillas!


Bjuder på en gammal bild!

I was dancing the whole way home

Dagen har spenderats med min härliga vän Sara.


November has come


Let your heart beat

Hjärtat är lyckligast när det slår för dig själv och andra!

RSS 2.0