See yaa

Nu åker jag till sommarstugan för några sköna dagar med familjen
 
 
 
 

There's never enough time to do all the nothing you want

Nu har jag äntligen jobbat klart för den här gången! Nu ska jag ta sommarlov på riktigt och njuta den sista tiden. Det har blivit lite för mycket jobb och stress för mig den senaste tiden då jag har varit igång från tidig morgon till sen kväll så jag har gått och blivit sjuk och fått ett virus som resulterat i svullet och peppligt ansikte. Därför ska jag ta det väldigt lugnt och lyssna på min kropp, för om en vecka blir det full fart igen då jag fyller 18 och sedan åker till Turkiet. Nu ska jag ut och lägga mig i skuggan och läsa lite.


Jobbdagar

Om dagarna jobbar jag för fullt, jag trivs faktiskt ganska bra. Visst är det slitsamt och jobbigt men det vägs upp av att jag får träffa mycket folk och vara ute.
 
 
 
 

Förra helgens festligheter

Då vi firade min fina vän Emmas 18 års dag!
 
 
 

De senaste dagarna


Snackat oavbrutet och tänkt på allt bra

Har träffat min underbara vän Sofie, vilket var ett bra tag sen sist. Därför blev det en massa snack. Har den sista tiden tänkt en hel del på att jag har sådan tur som har såna fina vänner som jag verkligen känner mig lycklig tillsammans med. Jag har vänner som jag inte alls träffar så ofta och vänner som jag träffar desto oftare. Trots att jag inte träffar vissa så ofta så kommer jag alltid veta vart jag har dem samtidigt som jag vet vart jag har de som jag träffar ofta.

Det där blev ganska rörigt, men det jag menar är att det är väldigt skönt att veta vart man har sina vänner oavsett om man träffar de ofta eller inte. Det är skönt att veta att jag har så många bra, nära och fina vänner!

MAGALUF


Sång, dans, skratt och snack söndagskvällen i friggen


Tisdagsmys med kusinerna

Att vara barnvakt åt kusinerna var ju ändå ganska chill. Just nu sover de alla tre så jag slappar framför datorn. Det är snart dags att väcka de små liven och då kan jag tänka mig att det blir full fart. Men ett bättre jobb än att vakta kusinerna kan man nog inte ha, speciellt inte när man har världens finaste kusiner!

Sommar sommar sommar

Nu känns det äntligen som att sommaren har kommit hit på riktigt. Solen värmer till långt in på kvällarna. Idag ska jag njuta i solen i sommarstugan med bad och tankar på härliga minnen från Magaluf.


Here we go again

Dålig uppdatering här va! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag har haft fullt upp med att ha de bästa veckorna i mitt liv. Jag har både varit i Magaluf och peace and love med mina bästa kompisar och däremellan hunnit med att fira midsommar, jobbat och tagit körlektioner. Det har varit så sjukt kul allt ihop att det inte går att beskriva. I Magaluf solade och badade vi hela dagarna. När kvällen sedan började närma sig gjorde vi oss i ordning för att gå ut och dansa till tidigt på morgonen. Det var en vecka fylld med lycka och glädje, härliga människor, många skratt, skummparty, träningsvärk av all dans och minnen som jag kommer bära med mig i resten av mitt liv. 




Och vet ni! Det bästa av allt är jag fått upplevt detta med mina bästa och finaste vänner!  


RSS 2.0