One reason why I like my class



När vi i torsdags hade håltimme bestämde sig en stor del av klassen för att spela hög musik och köra hela havet stormar i klassrummet, roligast på väldigt länge!

`


Listen up

Inser att uppdateringen här har varit ganska dålig den senaste tiden. Men jag har gjort så mycket roliga saker att jag inte riktigt hinner med att skriva här. Just nu känns det som en tid då det händer väldigt mycket i mitt liv. Och för det mesta är det roliga saker. Så vad har jag ägnat så mycket tid åt då? Jo, för det mesta har jag varit med mina underbara vänner som jag uppskattar otroligt mycket. I helgen var jag och mina tjejer ute och dansade rumpan av oss, det var så himla kul och vi träffade en massa härligt folk. Sedan har jag varit på brorsans handbollscup; som de vann, dansat, övningskört, tränat, umgåtts ännu lite mer med tjejerna samt försökt plugga lite däremellan.

Även fast jag just för tillfället känner av allergi och trötthet så rullar livet på väldigt bra. Det kan jag tacka alla fina människor runtomkring mig för! Puss på er

Don´t be discouraged

2826 ord senare. Nu känns det lite lättare. Nu när jag äntligen är klar med historia uppsatsen och jag behövde faktiskt inte sitta upp hela natten. 

Hela kvällen har jag haft denna text på hjärnan: "För det ordnar sig, det gör det alltid, jo, det löser sig, så brukar allt bli, det kommer fixa sig till slut, det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur, och flera mil ifrån, det ordnar sig."

Och tänk, det löste sig även denna gången!  



Kämpa

Försöker plugga men det är inte så lätt när det finns en massa saker som distraherar. Fy fan för facebook, tv och musik som gör mig okoncentrerad. Nu jäklar ska jag kötta!


Inte värre än vanligt


It won't make sense right now

Effektiv dag! Gick upp tidigt (trotts att jag hade sovmorgon) för att plugga det sista inför biologiprovet, åkte till skolan för att käka lunch och så hade jag två lektioner och biologiprovet. När jag kom hem dammsög och städade jag lite, alldeles straxt blir det middag med mamma men först måste jag bara vila lite.

De senaste dagarna har det varit full fart och det känns kan jag säga. Med en fruktansvärd träningsvärk och ett huvud som håller på att sprängas måste jag försöka lägga mig tidigt ikväll och ta igen några timmars sömn. Men snart är det helg, och en extra lång sådan! För vi är lediga även på måndag, då hela klassen har samtal. Skönt.

I mitt påskägg


Glad påsk!



Hoppas att ni hittills har haft en lika bra påsk som jag har haft och njutit av ledighet och umgänge!  

Kryssning con la familia

Sitter och fikar på waynes i Finland med familjen. Senare ska vi bubbla i poolen, äta gott och färdas hemåt. Hoppas att det är varmare i Sverige än vad det är här! Men kort sagt, vi har det ganska bra. Hörs när jag är på svenskmark igen :)

Listed

+ solen skiner ute och jag känner mig lycklig
+ Elina kommer hit senare idag (och förhoppningsvis Emma), vi ska laga mat, snacka och slagga i friggeboden
+ den jobbiga huvudvärken har äntligen släppt
+ jag har ett helt lov att se framemot
+ åker på efterlängtad kryssning på onsdag med familjen
+ jag har såna bra vänner som förgyller min vardag
+ tänker och längtar till sommaren mest hela tiden


- jag är hungrig men orkar inte ta mig upp ur sängen och fixa frukost
- har en hög med kläder på stolen som skriker efter att bli upphängda i garderoben
- jag saknar Maja som är i London
- jag måste plugga lite även fast det är lov

Som när man var liten



och gungade



eller tävlade om vem som kunde hoppa längst



eller körde "in med foten innan tre annars är du inte med..."



eller plockade en bukett tussilago till mamma

April april

Snacka om april väder. Alldeles nyss snöade det ute och nu skiner solen. Men jag är lika glad för det, har ju påsklov!


RSS 2.0