We can't waste time, we can only waste ourselves.


Så mycket bättre

Idag har jag umgåtts med min underbara mamma hela dagen. Vi åkte en sväng till IKEA, gick och kollade och köpte lite nya saker till mitt rum. Nu har jag städat och fixat lite i mitt rum. Det är nu så mycket bättre än tidigare och jag älskar känslan av att bli nöjd. Nu ska mamma alldeles straxt skjutsa mig till dansen, see you!  

We are the dreamers








Finally

Äntligen lov!! Jag är lycklig och ska börja lovet med att spendera fredagskvällen hos mina kusiner. Så jäkla bra. Det var bara det jag ville säga, hejsvejs!


Love is when the other person´s happiness is more important than your own


Success is dependent on effort

Idag har jag varit trött mest hela tiden. När väckarklockan ringde imorse ville jag bara ligga kvar under täcket och när jag väl gick upp så hade jag svårt att hålla ögonen uppe. I skolan gick allting väldigt segt. Trots det så stannade jag kvar i skolan för att plugga, frågan är ju hur bra det gick? När jag sedan kom hem så la jag mig på sängen, vilket jag inte skulle ha gjort för jag somnade. Jag känner mig i alla fall lite piggare nu så jag ska skriva lite på min samhällsuppsats. Ikväll ska jag lägga mig tidigt!

Dance, dance, dance


I wanna dance with somebody

Rubriken passar väldigt bra för att beskriva denna dag. Skolan gick väldigt fort. Och till min förstjusning så dansade vi på idrotten. Efter idrotten gick jag för att hämta upp två söta tjejer på dagis och agera barnvakt. Efter det begav jag mig till dansen för hård träning. När jag sedan satt på bussen spelades denna låt ur mina hörlurar och jag kände att det faktiskt var ganska mysigt att åka buss i höstkvällen.

Sunday

Helgen har varit så där jättebra! Jag har umgåtts med härliga vänner, träffat farmor och farfar, kollat på film med brorsan, dansat och till och med hunnit städa rummet och pluggat lite. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med den kommande veckan. Har inte så mkt denna vecka i skolan, så jag känner mig ganska lugn och dessutom är det snart höstlov! Med detta sagt säger jag godnatt.

Mys med dessa tjejer!


Det är så det ska va



Eller..?

Go for it now, the future is promised to no one.

Skola hela dagen. Tänk att fredagarna ska behöva vara så lååånga. Nu har jag kommit hem och myst ner mig i soffan. Ska snart ta och fixa i ordning mig. Ikväll blir det att umgås med mina fina vänner och en massa härligt folk, det ser jag verkligen framemot. Det känns som att det kommer bli en bra kväll och en helg som har en massa bra saker att bjuda på.

Dreaming back to peace & love



Inspiration


You just have to do your own thing, no matter what anyone says. It´s your life

Idag startade jag dagen med en härlig sovmorgon, trots det så hade jag väldigt jobbigt att ta mig upp ur sängen. Sedan till skolan där vi hade etik och livsfrågor, psykologi och idrott. Mina favoritämnen, så det kunde ju inte bli bättre! Eller jo.. vädret, det regnar och är allmänt gråt ute. Träffade sedan en saknad Sofie på bussen påväg hem från skolan, vilket förgyllde min dag. Har nu pluggat lite fysik här hemma, men jag gav upp då jag börjar få en tryckande huvudvärk. Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka och dansa. Får se hur det går, när jag har träningsvärk så in i bomben från  gårdagens träning. Hoppas på ännu lite mer träningsvärk, hejsvejs!    

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Kärlek till er



Och såklart till Maja också !!

Happiness

Fredagskvällen spenderades hos familjen Andersson, mysigt som alltid!


Tummen upp



Historiaprov - check

I can´t change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination

Dagen började med en sovmorgon. Sedan var det dags för en massa plugg här hemma. Började kvart i två, och gick till halv fem. Har skrattat mig igenom hela dagen. Alla var trötta och vi hade väldigt kul. Dock blev det kanske inte så mycket gjort.. Kan ju bara meddela att jag har grymt bra kompisar, stört sköna! Nu är jag äntligen klar med sammanfattningen inför historiaprovet imorgon. Så  nu är det bara för mig att banka in allt i huvudet, puh! 
  
 

If I could turn back time


Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

Dagen har varit kort och bra, sådär som måndagar brukar vara. Sitter nu med näsan ner tryckt i bioligiböckerna. Det känns som att det är ganska mycket i skolan just nu. För att hinna med allt måste jag hoppa över dansen ikväll och plugga som en galning :( Det är lika bra att ta tag i pluggandet igen, för det är prov imorgon!

Hejsvejs


At lesson


Spa weekend







                           

You make me feel like I´m whole again



Bilder lånade från http://elinsperspektiv.wordpress.com 

RSS 2.0