Räknar ner

Sitter nu på min mosters arbetsplats och väntar på att mamma ska komma och hämta upp oss. Sedan bär det iväg till sanviks gård för SPA! Det ska bli underbart och jag kommer verkligen njuta fullt ut. Ska bara ta dagarna som de kommer och ta det lugnt. Det är väldigt behövligt. Vi hörs sen när jag kommer hem, på söndag ngn gång. Hejsvejs

Hur lyckas man?!


Dream as you´ll live forever, live as if you´ll die today

Idag tog jag mig i alla fall till skolan. Det var jobbigt men skönt att inte sitta hemma och glo. Just nu vill jag bara att det ska bli fredag. Jag längtar efter helgen som tusan. Jag, mamma och moster ska nänligen åka på spa och vara borta hela helgen. Det ska bli otroligt skönt att bara slappa, mysa, äta en massa god mat och få massage. Jag ska verkligen njuta och slappna av. UNDERBART!

Rinmanstafetten, wihoo!


Lite färg piggar upp


The greatest barrier to success is the fear of failure

Det blev som jag kände på mig, nu har jag gått och blivit sjuk. Har varit hemma från skolan hela dagen och nu börjar jag bli trött på att vara ensam.

Jag hade i alla fall en lyckad dag på grönan med mina vänner! Det var jätteroligt, tror inte att jag har åkt så mycket karuseller förut som jag gjorde i lördags. Jag somnade direkt när jag kom hem, var helt slut. Sedan vaknade jag upp med en inte lika rolig snuva och halsont. Nu ska jag ta och kurera mig med lite glass, det behövs.


You will never find time for anything. If you want time you must make it

Dagen har rullat på med sovmorgon, skola och en massa plugg. Snart ska jag sätta mig och glo lite på tv. Imorgon blir det rinmansstafetten, klassen har kommit fram till att vi ska vara utklädda till pensionärer. Så därför har jag varit hos farmor o farfar och rotat lite bland en massa kläder. Jag hittade en mörkblå, knälång ful klänning. Jag ska ha den, handväska och pärlhalsband. Vi får se hur det blir. Jag kommer i alla fall se ut som en tant!

Nu längtar jag innerligt efter helgen. Jag känner att jag inte riktigt är på topp. Så det ska bli extra skönt att få ta det lugnt och åka en sväng till grönan med härliga kompisar, det ser jag framemot :)

Be happy, it´s one way of being wise


Right now

Just nu ligger jag på min säng med min mysiga morgonrock och försöker få ihop en  uppsats om boken "Möss och människor", som vi läser i skolan. Mina ideér tog precis slut så jag tänkte att det kunde vara dags med en liten paus. Ska gå ut i köket och hämta något att dricka, sen är det bara att köra igen, go go!




Nått stort på gång

Början av den här helgen har varit hektisk. Nu är första gången på länge som jag kan ligga ner, andas och känna efter hur jag egentligen mår. Och jag mår faktiskt hur bra som helst när jag umgås med mina fina vänner och när det händer en massa saker :)

I går efter skolan åkte jag snabbt hem för att göra mig i ordning för 9-års kalas. Jag åkte sedan till mina underbara kusiner för att äta god mat och mysa. När jag hade varit där i två timmar så drog jag vidare hem till Lisa, där det var en massa folk. Vi dansade och hade det trevligt till sent in på natten. Elina följde med hem till mig och sov över här. Klockan hade vi ställt på 10, för då var det dags för mig att fixa till mig o åka och vara barnvakt. Nu är det snart dags för mig att byta om för alldeles straxt ska vi få främmande av familjen Lund. På´t igen bara!


Idag har varit en bra dag

Vart har en den här annars så tråkiga och långa onsdagen tagit vägen? Det känns som om dagen bara har försvunnit iväg. Har skrattat mig igenom dagen med mina underbara vänner i skolan. Efter skolan drog ett helt gäng av tjejer från klassen och käka en massa gott på ming, väldigt trevligt! När jag kom hem så pratade jag bort  en hel timme i telefon med härligaste elin. Och nu ska jag straxt ta o krypa ner i sängen och läsa lite i svenska boken- möss och människor.
Imorgon tänker jag ta mig en rejäl sovmorgon, börjar skolan kl 12, skönt!!

Those dancing days


Bloggvärlden

Nu är jag en av alla i bloggvärlden. Det här ska bli spännande, får se hur det går.
Nu ska jag gå ut, måste få lite frisk luft. Det känns som om mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst, kan det vara oväder påväg? 


 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0