Funderingar på framtiden

Igår åkte vi till Linköping för att kolla in universitetet där. Då blev jag ju sugen på att börja på ett universitet/högskola. Åhh, blir galen på detta! Att planera framtiden känns helt hopplöst. Hur ska man veta vad man vill göra i framtiden?! Jag vill ju göra så mycket som möjligt. Ena sekunden vill jag till Norge och jobba o andra sekunden vill jag börja plugga direkt. Men det lutar nog mest åt att det blir ett ledigt år för att jobba och komma på vad jag vill utbilda mig till. Först och främst ska jag ta studenten och försöka njuta av det här sista året som kommer gå så himla fort.
 

SPA - helgen

Helgen spenderades på sandvik gårds ladies spa tillsammans med mamma, moster och hennes kompis. Det var en helt underbar helg med god mat, vattengymnastik, bubbelpool, massage, gympa, bastu, avkoppling och bad i sjön. Detta var mer än behövligt!
 

Som jag längtat

Nu kommer min mamma och moster alldeles straxt och hemtar mig från skolan och sedan åker vi på SPA, sandvik gård som vi varit på flera gånger. Ska bli så himla skönt, känns som att jag verkligen behöver en lugn och mysig helg med massage, bubbelpool och tjejsnack.
 
Hoppas ni också får en härlig helg och njuter lika mycket som jag kommer göra!
 

Lyckligare nu

Herregud säger jag bara! Idag var jag med på idrotten för första gången för det här terminen. Eftersom jag har haft körtelfeber har jag inte fått träna sedan i midsommras. Egentligen var inte idrotten så jobbig, vi körde spökboll, badminton och så lite styrka på det. Men jag känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på. Är ju rätt otränad om man säger så... Men nu ska jag komma igång, så jääääävla skönt!!

Slutkörd

Just nu känns det som om jag skulle kunna gå i ide i flera år. Jag. är. helt. slut. Den här helgen har varit allt annat än lugn. I fredags begav sig  jag och mina tjejer för första gången på Villa. Det var kul men jag var tvungen att åka hem tidigare då jag skulle upp och jobba på lördags morgonen. Så jag jobbade hela lördagen, på tuna park för första gången, vilket var lite annorlunda jämfört med city. Det var full fart, stressigt och mycket att göra hela tiden. Men det var roligt. Efter jobbet blev jag hämtad och sedan åkte vi till kusinerna för lite käk och mys. På lördagskvällen var det läggdags tidigt då jag jag skulle jobba. Efter en dag på jobbet skulle jag helst av allt vilja lägga mig och sova. Men det kan jag inte, måste ta tag i allt plugg som ligger på hög. Vila får man göra någon annan gång ;) Jag hoppas att veckan blir lite lugnare än den här effektiva men jobbiga helgen!

Nu ser jag ljuset

Äntligen börjar jag må bra igen, bra på riktigt! Har varit så himla jobbigt att ha mått dåligt till och från sen i juni. Visst känner jag mig väldigt trött ibland men det har jag mer eller mindre ställt in mig på att jag kommer göra ett tag med tanke på körtelfebern. Och utslagen som jag haft i ansiktet börjar äntligen försvinna. Det som känns jobbigt nu är att jag inte får träna på tre veckor, man måste vara frisk i fyra veckor och jag har varit det i en vecka nu. Det jobbiga är att jag verkligen vill träna och det känns som om jag skulle orka det men jag vill verkligen inte riskera något och behöva må dåligt längre än vad jag behöver. Ska göra allt för att hålla mig frisk och pigg nu!
 

Helgens

Jag har haft en riktigt skön och bra helg. En helg som varit lugn o mysig och samtidigt rolig och händelserik. I lördags jobbade jag hela dagen och sedan åkte jag hem för att fixa i ordning mig för kvällens festligheter. Sedan på söndagsmorgonen var det bara att ställa klockan och stiga upp för mer jobb. Efter jobbet åkte jag för att fira min kusin som fyllde fem år och på kvällen tog jag det bara lugnt i soffan och laddade om för en ny vecka.
 
 
 
 

RSS 2.0