Fredag och påsklovsfirande

Haft en jobbig skoldag idag då vi hade samhällsprov, etikläxa samt hälsopedagogik uppsatsinlämning. Skönt att ha det gjort! Efter skolan gick jag och tjejerna ner på stan för lite bowling, en massa käk, snack och mys. Himla fin avslutning på denna fredag och en bra start på detta lov! Jag är mer än redo för detta lov och har en massa saker som jag vill hinna med, det börjar redan imorgon med födelsedagsfirande och middag med familj o vänner. Nu ska jag krypa ner under täcket och ta igen en massa förlorad sömn, ha det! 

  

999 spelas flitigt just nu



http://www.youtube.com/watch?v=VB12iCO8MkU&feature=player_detailpage


Dance revolution




The story of my life by Emma

Sånt där som får mig att må bra

Den här helgen har varit en av de bättre. Har gjort det jag tycker allra mest om och njutit hela helgen lång. Jag har umgåtts med familjen och ätit våfflor. Shoppat och fyndat några saker. Varit på trav för allra första gången, haft sleepover och mysig brunch på café tingsgården med Elin. Övningskört på motorvägen för första gången. Suttit ute i solen och snackat en massa gojja med mamma. Läst tidning, varit ute i vårsolen och fått några fräknar. Dansat och blivit av med den sista energin.


That's the way it is

Lördagen och söndagen med denna brud har gjort mig alldeles lycklig i själen!


Dagens update

Tjolahopp tjolahej, nu har vi smnvare tagit oss igenom det fasansfulla 4 timmars fysikslutprovet. Vilken bedrift! 

Med huvudvärk och en seg kropp ska jag nu ta och kolla på någon film, dricka lite te och sedan blir det till att plugga och träna. Helt okej faktiskt. Och ännu bättre kan det bara bli eftersom att jag snart, snart, snart får träffa min goa vän Elin!    

I want summer


What a wonderful day

Haft en toppen dag idag! Slutade skolan kvart över 12 (helt otroligt för att vara en fredag!), sedan åkte jag hem till Elina och kollade på film. Efter det drog jag hem och fixade mig inför kvällens festligheter hemma hos Fanny. Där blev det till att fira hennes 18 års dag med en massa god mat, härligt folk och dans. Sedan skulle de som hade åldern inne ut på krogen, så jag kunde ju inte följa med.. Kändes dock lite jobbigt att släppa av de utanför krogen och inte få föja med in, vill ju också vara 18 och röja på dansgolvet!

Tack för en underbar dag mina kära vänner <3


För jag vet vad som pågår men inte hur det slutar

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova lite gott. Ta mig en rejäl sovmorgon eftersom ja börjar sent imorgon o så ska jag vakna upp pigg och glad!


Carpe diem

Är ledig idag! Dagen min kommer bestå av plugg, myslunch på stan med Elina, en promenad i solen och ett danspass. Ganska så skön dag, hoppas ni också får en bra dag!


Vi som skrattade nyss

Konstig dag, konstiga känslor. Allt har varit som i en bergodalbana. Lycklig i ena sekunden sorgsen i andra. Nu sätter jag punkt för denna dag, glömmer och går vidare. Imorgon är det en ny dag och då uppstår nya utmaningar. Jag ska göra det bästa av det, vara en glad och positiv människa som jag i vanliga fall brukar vara.


In the future I want to


Vårkänslor

Slutade tidigare idag, rättare sagt halv 12. Så himla skönt. Resten av dagen har jag suttit ute i solen med en kopp te och läst och även tagit mig en tupplur.


Lördagsgodis

Igårkväll hade vi melokväll med familjen Andersson och kusinerna. Riktigt trevligt var det. För en gångs skull tyckte jag att det var rätt låt som vann!


Dagen i ord

Upp kvart i sex. Morgonträning. Svettas. Känna glädje och pigghet. Plugga. Vänner. Lyssna på musik. Leka kull och vara barnslig.Tankar på peace and love. Taggad. Djupa samtal. Lycka. Familj. Fika. Övningskörning, ca 6 mil. Framgång. Ännu mer lycka. Film. Sova. Godnatt.

Time goes by so quickly

Imorgon ska jag och mamma upp kvart i sex för att vara värsta hurtbullarna o träna innan skola och jobb. Har en lång dag i skolan imorgon så det känns som en smart ide att träna på morgonen. Kommer förmodligen vara ganska däckad imorgon, men sånt får man ta.

Nu är det dags att sova. Så att jag orkar. Godnatt!

När solen tittar fram klär vi av oss och blir glada


Eller så tar vi på oss gamla gardiner?

Happy birthday my dear friend



Ännu en ny vecka

Ny duschad och fräsch ligger jag under täcket och ska alldeles straxt ladda med lite sömn. Efter en helg med full fart känner jag mig lite ur balans. Helgen har bjudet på en massa smått och gott, bland annat fredagsmys med familjen, 18 års fest för min fina vän Elina där jag slagga, övningskörning, plugg och dans.

Med det sagt säger jag godnatt!

Vad vore jag utan dina andetag?


RSS 2.0