Världens bästa mamma!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min bästa mammas födelsedag, hurra hurra hurra! Ville bara säga ett stort grattis till min mamma som jag beundrar och älskar otroligt mycket <3


Thursday's diary

Jag har precis kommit hem från Maja, där hon, jag och Elina planerade en hel del inför resan till Magaluf. Nu är jag verkligen taggad! Dessutom har jag gjort mitt sista prov i tvåan! Nu kan jag äntligen slappna av och njuta av att det snart är sommarlov. Framöver är det så himla mkt roligt som händer, så kommer dansa omkring på moln en tid framöver. Redan ikväll är det fullt upp.  Vi ska fira min kära mor med lite gott käk, sedan kommer Emma hit och myser med mig resten av kvällen :)

Framöver ska jag även försöka uppdatera här så mycket som möjligt, har förmodligen mer tid till det nu när jag inte har någe skolarbete.

Kvällsfunderingar av Emma som gör mig förvirrad

Well, what if our real lifes are dreams and our dreams are the real life?
And maybe dreams, are just reality, waiting to happen.

Osminkad och en aning solbränd men lika glad för det


Why is everybody so serious?

Idag har det varit en sån där bra dag igen! Hade två lektioner i skolan, fick där reda på att det gått bra på tidigare skrivna prov och sedan hade vi idrott. Vi körde bland annat frisbeerugby vilket gick ganska vilt till och alla svettades som grisar för att det var så fint väder. Efter det åkte jag hem till Maja, där vart det direkt på med bikini, ut i solen med varsin smoothie och sedan skriva klart biologirapporten. Sedan snackade vi en massa gojja som bara vi kan och käkade gott. Efter det begav jag mig till Vilsta för att möta upp pappa och springa spåret. Det blev hela 9 km idag, vilket kändes väldigt bra. Nu har jag en ganska så stel kropp, ska bli väldigt spännande att se om jag ens kommer upp ur sängen i morgonbitti. Nu ska jag ta tag i pluggandet inför mattenationella som är på fredag. 

                                            

<3

Nedräkning på allt.
11 riktiga skoldagar kvar.
21 dagar kvar till Spaninen.
35 dagar till peace and love.
74 dagar kvar till min 18 årsdag.


Life is good

Vilken himlans fin dag! Har njutit till tusen. Suttit ute i solen, vart ute och sprungit, dansat och bara haft det allmänt skönt. Flera dagar borde vara som denna, då inga bekymmer eller jobbiga tankar existerar. Då man bara älskar livet och lägger sig under täcket med ett leende på läpparna.

Fiesta

Klassfesten i fredags var väldigt lyckad. Dagen och kvällen bestod av femkamp, grillning, kubb, en massa dans och snack. Hade väldigt roligt och klassen min är väldigt skön!


Visst är det skönt att ha det så

Väldigt dålig uppdatering här, skyller på att jag har fullt upp med att leva livet. Just nu känns allting så himla bra. Har haft långledigt och har två lediga dagar till, vilket känns underbart. Denna ledighet har varit en av de bättre, har umgåtts med mina kompisar, jobbat, varit på klassfest, solat och tränat.  


Jag tänker på dig... ibland

Tänker på allt och inget. Vill så mkt men orkar inte ta mig för någonting. Varför ska det vara så komplicerat? Tror att min hjärna sprängs snart av allt överanalyserande. Men en sak har jag kommit fram till. Och det är att det inte bara är upp till mig.  

Glassigt

Eftersom det idag är en ganska tråkig dag försöker jag pigga upp er och mig själv med bilder från en väldigt skön dag ifrån veckan


Underbara dag

Solen har visat sig från sin allra bästa sida idag, så då är Louise glad! Har dock varit i skolan från nio till tre men så fort vi fick tid stack vi ut i det fina vädret. Efter skolan gick jag och Maja ner på stan, köpte jordgubbar och våfflor och satte oss i solen och bara myste. Helt underbart! Väl hemma drog jag på mig bikinin och somnade ett tag i solstolen, så nu är jag en aning bränd och dåsig. Men det är sånt man får ta! Och ännu lite bättre blir det av att jag ikväll ska få träffa en väldigt efterlängtad Lova. 

Nu ska jag ta tag i pluggandet för jag har oerhört mycket skolarbete just nu. Fattar inte att lärarna alltid ska lägga prov/uppsatser/redovisningar samtidigt och i slutet av terminen. Kan ju minst sagt säga att jag längtar oerhört mycket till sommarlovet som sakta börjar närma sig.

RSS 2.0