Segt

Nu blev det ett sånt där glapp i bloggandet igen. Men jag har inte känt någon lust alls. Jag har varit sjuk i några dagar nu och har inte orkat eller haft lust till någonting. Den här jävla körtelfebern kan ju bara ta och hänga sig någonstans... Jag som trodde att jag höll på att bli bättre, men ikke. Det här är väldigt segt!

TURKIET

Jag och min familj var tillsammans med familjen Andersson för ca två veckor sedan i Turkiet. Det var en härligt resa med 40 grader och sol nästan hela veckan. Vi åt gott, solade och badade, myste och slappade och på kvällarna gick vi i staden.

The party's in my head

På fredagskvällen skålade jag i champagne med mina föräldrar över körkortet och sedan blev det en sjukt bra utgång med Amanda och Elina.
 

Lyckan!!

Som uppstod i fredags när jag fick reda på att jag klarade körkortet och får vara ute och rulla på vägarna alldeles själv. Har fortfarande svårt att förstå att lilla jag faktiskt får sitta bakom ratten. Det var och är en väldigt sjuk känsla som jag aldrig kommer glömma.
 
 
 

First day in school

Jag tar tillbaka det där jag skrev tidigare om att jag tyckte att det skulle bli helt okej med skola. Var en timme i skolan idag och är redan trött på att sitta vid skolbänken och höra alla snacka oavbrutet så att man får huvudvärk resten av dagen. Menmen, det är väl bara att hålla ut och försöka bortse från det.
 

Oslagbar 18 årsdag!!

Kvällen den 3.e augusti var jag och mina vänner Elina och Emma på konserterna Norlie och KKV och Kapten Röd. När klockan slog tolv till den 4.e augusti, min 18 årsdag, var det helt magiskt och en fantastisk upplevelse. Vi dansade, sjöng och njöt hela natten lång.
 
 
Efter det blev det dags för min första "riktiga" utgång. Vilket var väldigt roligt! Efter det drog vi till McDonalds för att beställa käk hos Maja som jobbade. Där sjöng i stort sätt alla för mig, vilket var en konstig men häftig upplevelse. Efter det var det dags att åka hem och lägga sig i sängen. Klockan nio på morgonen väckte min familj mig med sång och presenter.
 
 
Sedan började förberedelserna för firandet. Och framåt kvällen kom gästerna. Både vänner och släkt, vilket var väldigt trevligt.
 
 
 
 
 
 
 
Efter en massa god mat, fina presenter och härligt umgänge blev det dags för utgång med mina tjejer.
 
 
 
En bättre 18 års dag än detta går inte att få. Allt var så lyckat och jag fick så mycket fint. Tack till alla som gjorde min dag till den bästa! <3

Sista sommarlovet

O så var sista sommarlovet slut, skolan drar igång imorgon igen. Det här lovet har gått sjukt fort och har helt klart varit det bästa. Jag har haft fullt upp nästan hela tiden vilket har varit väldigt roligt men ibland även ganska jobbigt. Mitt lov har bestått av många olika kontraster; alltifrån en partyvecka i Magaluf med mina vänner till festival, jobb och körlektioner,18 årsfirande och en skön och lugn resa till Turkiet. Detta har varit ett lov som jag aldrig kommer att glömma. Det har till och från känts som en dröm. Men nu är det dags att vakna ur drömmen och återgå till verkligheten. Verkligheten där jag ska börja sista året på gymnasiet. Sista året, shitdet känns väldigt konstigt. Jag känner på mig att det kommer bli ett väldigt roligt och spännande sista år. Därför är jag ganska redo för skolstarten!
 
 

Hejhå!

Här på bloggen har det inte hänt mycket men i verkligheten har det gjort det. För att sammanfatta de senaste veckorna har jag hunnit med att fylla 18 år, varit sjuk, träffat en massa goa vänner, varit i Turkiet, skaffat körkort och njutit de sista dagarna av sommarlovet. Bilder och lite mer detaljerad uppdatering kommer senare. Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens utgång med tjejerna!  

RSS 2.0