Brorsaaan!

Nu är ordningen återställd här hemma. Brorsan är äntligen hemma! Vi ska nu kolla på film ute i friggeboden och sova där för första gången. Det blir en bra sista kväll på detta år, hejhopp!

Ready to take off for something better


Precis som det ska va

Jullovet rullar på. Har fullt upp på dagarna. Förutom att jag går omkring med en stukad fot så är allt bra! De senaste dagarna har jag hunnnit vara barnvakt, träffat fina människor, haft dansrepetiotioner, vart på IKEA och inrett friggeboden. Nu ska jag läsa en bra bok och sedan sova. Ska ta en behövlig sovmorgon imorgonbitti, för mig blir det den första på lovet.

I could hug you for hours

I dessa jultider minns jag hur jag som litet barn var förväntansfull och full av iver över julen. Julen var den största händelsen på hela året. På julaftonsmorgonen klämde jag på julklapparna som låg i en hög under granen. Jag försökte lista ut vad som gömde sig bakom inslagspappret. När tomten äntligen kom tog jag blygt honom i handen. När han sedan gått fick jag till slut öppna paketen. Glädjen var fullbordad.


Lite så här kände jag även i år. Innan julen kom hade jag inte några höga förväntningar men när hela släkten äntligen stigit in genom dörren och när alla julklappar låg under granen kände jag mig som sju år igen. Jag kände en längtan efter att Kalle Anka och julklappsutdelningen skulle börja. Jag kände samma iver som när jag var liten. Kanske berodde det på att jag var omringad av världens bästa människor? Människor som jag tycker väldigt mycket om!


Julen handlar om omtanke, kärlek och vänskap. Trotts att julen för mig inte behöver vara perfekt blev det här en nästintill perfekt jul. Tack min kära släkt för jättefina presenter och härligt sällskap! Utan er hade det inte blivit en julafton som denna <3


Glädjen är stor i ett barns klara ögon



Jag har haft en riktigt bra jul med hela tjocka släkten. Ätit en massa god mat, öppnat paket, myst, kollat på Kalle Anka samt testat de nya sakerna.

Här kommer några bilder på hur det kan se ut när man spelar "med andra ord" i mörker.

Hahaah, roliga bilder. Det bjuder jag på. Synd bara att kameraremmen hänger ner, men lite charmigt ju ;)
Min julafton får avsluta med en härlig skrattbild som beskriver hur hela dagen har varit :D

Julen är här



God jul på er!

Tomten jag vill ha en riktig jul, en så'n som man har när man är liten


Himla fin känsla


+++


Honey honey

Första dagen på lovet är snart avklarad. Jag gick upp tidigt för att åka till tuna park. Mötte där upp brosan för att inhandla de sista julklapparna. Efter det begav vi oss till mormor o morfar för lunch, julgranspyntning och en massa bus med kusinerna. Jag är fortfarande lite små sjuk så det känns bra att jag orkat vara igång hela dagen.

Nu har jag en massa saker att fixa. Ska städa rummet, slå in julklappar och måla naglara. Imorgon ska jag äntligen få träffa min underbara vän Elin som jag saknar så mkt, det gillas!

Juletid

Skickade precis in min sista uppgift för terminen, känns så himla skönt! Nu kan jag ta jullov och verkligen njuta av ledigheten :D


If you dream it you can become it

Som jag kände på mig blev jag sjuk. Har varit hemma från skolan idag, it sucks! Hoppas att jag mår bättre imorgon, julavslutning, bowling med klassen och dansrep på teatern väntas då. Jag måste bli frisk, finns inget annat! Nu ska jag försöka äta lite sen ska jag lägga mig tidigt. Det var egentligen bara det jag ville säga, hejsvejs!


You know I´ll be there

Imorse hade jag ställt klockan på halv åtta, tänkte att jag skulle ha tid till att både hinna städa rummet och plugga på engelskatalet, men det belv inte rikigt så. Klockan nio vaknade jag av ett ryck, kollade klockan och tänkte att jag inte behövde stressa. Sedan insåg jag att klockan var nio, och inte åtta som jag trodde. Jag flög upp och fixade snabbt iordning mig och sprang till bussen. Jag kom till skolan i tid och har haft en kort skoldag bestående av mattelektion, lunch och engelskamuntlig presentation. Slutade runt tolv, gick en sväng på stan med Maja och Elina för att införskaffa några julklappar. På bussen hem träffade jag min underbara kusin Frida, hon är så söt. Blir alldeles varm i hjärtat av att en tjej på 9 år kan vara så underbar och klok!   

Nu har jag lagt mig i soffan, ska kolla på någon film. Mår inte så jättebra, svettas och fryser om vartanat och har ont i halsen. Jag vill inte bli sjuk!! Ska vila ett tag nu sen måste jag plugga historia till förhöret imorgon.

Fjärde advent

Julen börjar närma sig! Tänk att det redan är fjärde advent. Idag har jag varit barnvåkt åt sötaste Stella och Mathilde. Jag fick en julklapp av dem, carolina gynnings parfym. Så himla god och så gulligt av dem!



Nu har jag riktig julkänsla, längtar!

Jag får vara med om drömmar jag en gång drömt

Wiihoo fredag..igen! Veckorna går så fort och nu är det bara tre skoldagar kvar innan jullov! Tidigare hade jag inte några planerat för lovet, men nu känns det som att jag kommer få fullt upp. KUL! Jag älskar när jag har en massa roliga saker inplanerade. Jag ska bland annat vara barnvakt åt världens sötaste flickor, vara med o dansa i uppsättningen av årets eskilstuna revy och träffa en massa kompisar.

Mamma och jag har precis tagit fram tomtarna och nu ska jag slappa framför tv.n. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll för imorgon drar jag och familjen till stockholm. Brorsan min ska spela handbolls SM och förhoppningsvis blir det även en sväng på stan :)

 

Här vare klippt

Gaahh, jag har klippt mig.. det blev ganska kort men det behövdes!


Lucia

Dagen började med att jag o klassen kollade på luciauppträdande i aulan. Det var minstsagt annorlunda. Lucian var en kille, vilket alla tyckte var väldigt roligt. När de hade sjungit igenom alla traditionella låtar satte låten "Im sexy and I know it" igång. Några treor började dansa till den och ja.. till slut stod de nästa nakna på
scenen. Det var faktiskt ganska roligt, men frågan är om man verkligen får göra så
på lucia? Jag kommer i alla fall minnas årets luciauppträdande! 

Efter skolan hämtade min moster mig för att åka och kolla på när min minsta kusin
hade luciafirande på dagis. De var så himla söta!
Nu ska jag plugga, dricka glögg och äta pepparkakor, hejjs!  

A new week

Idag var det en kort dag i skolan. Vi hade bara en lektion, och på den gjorde vi inte speciellt mycket för vi fick kolla när treorna hade sina luciakampanjer på skolan. Det dunkade musik i korrideren och det var mer eller mindre kaos. Kändes faktiskt ganska ovärt att vara i skolan idag. 

Efter skolan gick jag en sväng på stan med tjejerna och införskaffade några julklappar. Nu ska jag skriva det sista på engelskatalet som jag ska hålla för klassen på onsdag. Känns dock lite tungt då jag har värsta huvudvärken, men det är bara att ta tag i det. Imorgon ska jag titta på när min minsta kusse har luciafirande på dagis, det ser jag framemot! 

   

Godnatt!


En trött men gla´ Louise säger godnatt

Tredje advent


Hemma hos sara o emma fick jag för första gången träffa den här gosiga kattungen Sia

Här var det pyssel :)

Don't try to fit in when you were born to stand out

Det hanns inte med något julpyssel igår, så det blir idag istället. Nu drar jag och mamma till bästa kusinerna för lite julpyssel, mysigt!


To think too long about doing a thing often becomes its undoing

Har varit ledig idag, så himla skönt med extra lång helg. Tog en lång sovmorgon i morse, sedan mötte jag upp mamma på stan för att köpa min julaftons klänning. Åkte efter det och hälsade på mormor o morfar, där myste jag med en massa prat och fika. På kvällen har jag och brorsan varit hemma själva, lagat god mat och kollar nu på idol finalen. 

Planerna för imorgon är att jag och min mor kanske ska åka till kusinerna och julpyssla lite, skulle vara mysigt! Jag ska också försöka plugga lite engelska. Men vi får se vart morgon dagen tar mig..

"People never know how special someone is until they leave, but maybe sometimes it´s important to leave, so they are given that chance to see how special that someone really is!"




Trodde inte att det gick att sakna en person så mycket som jag saknar dig just nu!
Tänker på min fina vän i Norge och hoppas att du har det rikigt bra, det är du värd för du är helt underbar!


“Love is the ultimate healing force”

Jag är otroligt tacksam som är omringad av så många bra människor! Människor som hjälper, stöttar och tar hand om mig. Mina vänner och min släkt är det bästa som finns, vet inte vad jag skulle göra utan er. Det känns kanske inte alltid som att jag uppskattar er. Ibland kan jag bli irriterad, speciellet på mina föräldrar, vilket har hänt ganska ofta på senaste... Men vill bara berätta hur mycket jag tycker om er och hur otroligt glad jag är som har er, som föräldrar, vänner och släkt. Ni är bäst! <3


Regrets and mistakes, they're memories made

Svenska talet avklarat, skönt att ha det gjort. Nu har jag "bara" tre prov kvar innan jullovet. Det som står näst på tur är ekonomiprov på onsdag, ska ta och plugga lite på det nu.

Just ja, idag när jag satt på bussen påväg hem från skolan såg jag de första snöflingorna falla. Vilken känsla alltså! Jag blev som barn på nytt. I och för sig kom det inte speciellt mkt, men vilken lycka! Nu tycker jag att det kan ta och bli jul när som helst, så himla mysigt.  


Andra andvent


Just do it


Plugg plugg plugg! Nu tar jag tag i det sista innan jag går på jullov.


1.a december

Igår var jag ledig hela dagen, så skönt! Men jag var inte på latsidan för det. Jag satte mig på bussen vid halv elva för att möta upp tjejerna från klassen och plugga och boka resa. Efter det åkte jag hem och städade lite och sen tog jag bussen ner på stan igen för att möta upp Elina. Vi gick först en sväng på stan och sedan begav vi oss till bion för att se breaking dawn. Den var bättre än vad jag hade förväntat mig och jag hade en mysig kväll. När jag sedan kom hem hade mamma fixat en väldigt speciell chokladkalender till mig och min bror. Hon hade hängt 24 st olika chokladgodisar på ett snöre. Jag blev verkligen överraskad och det var så gulligt av henne!    

Idag började min dag med en härlig sovmorgon. Därefter åt jag grött till frukost så att jag skulle stå mig hela dagen. Skolan var ganska seg idag då jag varit väldigt trött. När klockan började närma sig halv fem var de flesta i klassen ganska trötta så jag fick väl kanske inte så mycket gjort, dock bjöds det på många skratt. Efter skolan gick jag och Maja och fixade det sista med resan, nu är det verkligen på riktigt! 
 
Nu ska jag gå och kolla om julkalendern är något att ha, har spelat in den och jag älskar att hålla fast på traditioner :D

If you wait, all that happens is that you get older


RSS 2.0