Monday


Back to reality

Jag har verkligen haft ett underbart lov. Har för det mesta tagit det lugnt, stressat av och haft det gött, precis som jag planerade att göra. Men jag har även hunnit med att hänga med kompisar och familjen, pluggat, övningskört en hel del, bowlat och gått på bio. Det här lovet var verkligen behövligt för nu har jag nya krafter och mycket mer energi.

Nu ska jag ladda inför den kommande skolveckan genom att äta lax med familjen och sedan lägga en ansiktsmask o ta en dusch. Skönt!


Helt okej sådär



Emmas och min fräsiga skidåkande snögubbe!

För att det är lov

Hela den här dagen har jag gått runt och myst i mjukiskläder tillsammans med min vän Emma. Vi har varit segara än segast, kollat en massa filmer och snackat en massa. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi var uppe till halv fem, trots det känner jag mig ovanligt pigg just nu. 

Så himla skönt att bara vara och slappa. Hoppas att ni också ser till att ta det lugnt och stressa ner lite! 

  


Såhär på kvällen börjar min hjärna snurra

Tänker på hur många fina, duktiga, ärliga, omtänksamma, underbara, snälla, roliga, fantastiska människor som jag har runt omkring mig. Människor som stöttar och hjälper mig. Människor som får mig att le och skratta. Människor som låter mig vara den jag är. Människor som bara finns där och är så himla bra! Människor som jag inte skulle klara mig utan. 

Tänker på mina vänner och min familj som alltid ställer upp och peppar mig. Jag är så tacksam.
 


Surprise

Igår överraskade vi våran kära mor med middag. God mat och en trevlig kväll som gick i hjärtatstecken!


_


Just nu vill jag leva

Åh vilken underbar känlsa det är att inte känna av nacken. Naprapatvistelsen verkar ha gjort susen. Så här glatthumör har jag inte haft på länge, kanske kan det bero på att det nu är lov!? Den här veckan ska jag övningsköra, mysa, ta det lugnt, träffa kompisar och ha kul. Bara tanken på dessa saker får mig att må bra.

Nu ska jag sova för imorgon blir det att gå upp tidigt och övningsköra med pappa, hej hopp!


Friday - inspiration



Words

Hemma från skolan idag med, måste se till att bli bra i den förbannade nacken och huvudet. Så därför ska jag till naprapaten idag, känns lite läskigt men behövs det för att jag ska bli bra är det helt klart värt det. Efter det ska jag en sväng till skolan, hämta hem lite grejer för lovet och vara med på de sista lektionerna. Känns som att man missar sjukt mkt av att inte vara i skolan på två dagar. Som tur är kommer det efterlängtade lovet väldigt lägligt!!

Kvällens tankar

Att gå och lägga sig när man känner sig helt utmattad för att man har gort så mkt bra saker på dagen är en riktig skön känsla. Jag älskar att känna att jag har gjort viktiga saker och tagit tillvara på dagen!

God natt

Underbart att stå på scenen



Hardworking lady

Igår bestod min dag av dubbeljobb från 11.00 - 22.30, både barnvakt och revyföreställning. Och efter det var det revyavslutningsfest. Nu blir det plugg i x-antal timmar, sedan dans och sen plugg igen. Men jag gillar´t.

Go go go!


If you never try, then you´ll never know

Sista revyföreställningen idag då, det är både sorgligt och glädjande. Vi har haft så himla roligt och det har varit värsta grymma erfarenheten och en tid som jag aldrig kommer glömma. Vilket härligt gäng det har varit, så tack alla för jätteroliga minnen!


En bild tagen mellan dagens två föreställningar, flera bilder kommer sen!

Lugn bara lugn

Som ni ser i de tidigare inläggen har "någon" haft lite kul på min blogg. Denna någon är en kär vän till mig och det är inte någon som har hackat sig in på bloggen. Hon skulle bara skriva ett inlägg sen blev det visst några fler, men men.. Hon är härlig hon..

/Louise


En gåta

Vad blir det om man korsar en Bulldog och en Shitzu ???????


SVAR.........




EN BULLSHIT!!!!! HAHAHAHAHAA

Tjingeling Buspling/ Den allsmäktige Okänd

KAAANGARRROOOOOU

Hej, igen, det är jag, igen.

Nu ska jag berätta hur kängurusar skapades. Från början var det bara små gnagare, som av misstag fick i sig tillväxthormoner. De växte och bieffekterna blev riktigt kraftiga benmuskler, typ som Anja Persson... De fick tyvärr magsår av alla tillväxthormoner och de fick ett stort hål i magen som halft växte igen. Där började de förvara massa olika saker och i slutändan blev det platsen för deras barn. Bara så ni vet!

Tjingeling Buspling / Den allsmäktige Okänd.

1,2,3 - nu ska ni fan få se!

Tjena fuckface!

Nu ska ni få höra min teori elefanterns utveckling.
Det började i ett kallt land för länge, länge sedan. Mammutar och papputar hade först inga stora öron eller snablar utan de hade normalstora öron och små näsor. En dag blev det orkan och det blåste så mycket att deras öron utvidgades så att de kunde flyga i söderut säkerhet och gömma sig i grottor. De första grott"människorna" var egentligen grottmammutar och grottpapputar men när människorna kom så tvingades de flyga ännu mer söderut. De felsta yngre mammutarna och papputarna misskötte sig vilket gjorde att de äldre misshandlade dem genom att dra i deras näsor. Det ledde till att deras näsor blev så uttöjda och långa att det tillslut kallades snabel. Istiden kom och de skylde sig med sina enorma öron och andades genom sina snablar upp genom snön. Mammutarna var de enda med riktig hjärnkapacitet så de klarade av det medan papputarna försökte gå runt och hitta ett nytt varmare ställe. Alla papputar dog och kvar fanns bara mammutar. Utan papputar dog mammutarna ut och istiden kom mot sitt slut.
Utan att någon visste det så hade en mammut och en papput överlevt. Deras hud anpassade sig och blev skrovlig och eftersom omgivningen var så tråkig och kal så blev de trista och grå. Det blev fler av dem och de kallades för elefanter. Tiderna förbättrades och livet lekte. Elefanetrna hade numera ingar betar eftersom det nu var så bra tider att alla fick tandställning. De flög mot varmare ställen och kom till ett ställe som kalaldes vattenhåltet där det fanns massa andra djur. Elefanterna var coola och fick respekt. En antilop kunde komma och fråga, hur mycket tar du i snabellyft, och elefanten ba; typ tre zebror... alla ba ooooh. Elefanterna är fortfarande coola men håller låg profil så att andra får chansen att vara coola. punkt slut.

Tjingeling Buspling! / Den allsmäktige Okänd

Nu är det gjort

Den jobbiga fredagen känns lite lättare när man har bockat av ett biologiprov och historiaredovisning på förmiddagen. Nu ska jag bara uthärda en skoldag till tjugo i fem. Sen ska jag inleda helgen med släktmiddag och mys hemma hos oss. Sen kommer helgen bestå av jobb och plugg. Bara att köra på!

Trevlig helg!

Det snurrar i min skalle..

Gamet, alleler, autosomala kromosomer, heterosygot, homozygot, fenotyp, locus, monogena egenskaper, zygot. SHIT!
Just nu är det mycket att hålla ordning på. Men det är bara att banka in!


Ta vara på dagen

Nu är det dags igen, Rommeresan med skolan. Ska bli väldigt skönt att ta sig ner för backarna och koppla bort tankarna om skolan och plugg för några timmar!


Förra årets rommeresa


Just another week

Min helg har varit väldigt mysig. I fredags sov jag över hos mina kusiner. Vi busade, kollade film, åt gott och myste. På lördagsmorgonen åkte jag hem vid 11 för att plugga. På kvällen kom mina tjejer hit och imorse vaknade jag upp vid deras sida. När de dragit pluggade jag lite.

Den här veckan lär bli väldigt hektiskt. Ska hinna med att dansa, plugga, åka till Romme, jobba och däremellan ska jag hinna ha två prov och en redovisning i skolan. Så nu ska jag plugga, packa och planera.

Hoppas att eran helg också varit bra!

RSS 2.0