Alldeles alldeles underbart

Igår var jag och mina allra bästa på den efterlängtade balen. På morgonen, kvart i nio, satt jag hos frisören. Hon fixade en håruppsättning jag tidigare bara kunnat drömt om och sminkade mig precis som jag ville. När klockan började närma sig ett kom Maja hem till mig för lite käk och fix. Två förväntansfulla, nervösa och fnittriga tjejer iklädda sina långklänningar skålade i champagne för att sedan möta upp sina kavaljer. Sedan började färden i limon till Sundbyholm. Det kan ha varit bland det roligaste jag upplevt! Dock var jag så kissnödig att jag trodde jag skulle sprängas vilken sekund som helst. Så uppställningen och fotograferingen framför slottet var en pina. Efter det rullade dagen på alldeles för fort med en massa fotografering, god mat, vin, dans, skratt och krogbesök. Detta är verkligen en dag jag aldrig kommer glömma och jag är så lycklig att jag fick göra detta tillsammans med världens bästa människor!
 
 
Love <3

15 dagar kvar!

Nu var det allt för länge sen jag skrev här, vilket jag faktiskt blev påmind om idag, men jag är vid liv och det mesta känns sjukt bra. Kanske kommer jag uppdatera här en del i framtiden, det får tiden helt enkelt visa.
 
Det känns inte mer än rätt att skriva här idag när jag precis har skickat in de två absolut sista uppsatserna i trean och därmed gjord det allra sista skolarbetet på gymnasiet. Känns helt sjukt bra, overkligt på något sätt - kan inte riktigt greppa det. Att jag, lilla jag, ska ta studenten och om 15 dagar springa ut genom skoldörrarna och bara få känna mig lycklig och fri. Frågor som vad ska jag göra sen, hur ska jag göra det och när ska jag göra det snurrar i min skalle alldeles för ofta. Men just i detta tillfälle känns det väldigt bra. Känner mig taggad, förväntansfull och spänd inför de kommande dagarna. Men det bästa av allt är att jag får göra detta tillsammans med de finaste människorna!

RSS 2.0